Van saját recepted?

Magyar hamburgerező a negyedik legjobb a világon

Magyar hamburgerező a negyedik legjobb a világon

A Big 7 Tavel utazási magazin egy korábbi listáján Európa hatodik legjobb burgerezőjének válsztotta a Bamba Marha Burger Bárt, de a legújabb listán még előkelőbb helyezést értek el. A világ negyedik és egyben Európa legjobb hamburgerezőjévé választották.

A tesztelők a világ számos országából válogattak. A végeredmény megszületésében nagy része volt a magazin 2 milliós olvasótáborának és a szerkesztőség szakértő csapatának is. A lista kialakításánál figyelembe vették az online értékeléseket, valamint a releváns blogok véleményét is.

Az értékelés szerint ez
 a klasszikus budapesti bár, mely egy nemrég közzétett listán az első helyet foglalta el Magyarország legjobb hamburgerezőinek listáján, a világ legjobb hamburgereit készíti. A siker titka abban rejlik, hogy szuperminőségű marhahúst használnak egyszerű öntetekkel keverve. A végeredmény szenzációs ízek, mely minden egyes látogatás alkalmával elkápráztatjá és lenyűgözik a vendéget.

A lista első helyezettje Burger Geek, Új Zélandból, a második a Mamo Burger Bar Kanadából, a dobogó harmadik helyezettje pedig a Bread & Bone Ausztráliából. Az ötvenes lista első tíz helyezettje közé összesen három európai hely került be, a budapesti egységen kívül egy angol és egy dán étterem.Címkék: hamburger
|
https://kockasabrosz.blogstar.hu/./pages/kockasabrosz/contents/blog/91019/pics/lead_800x600.png
hamburger
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?