Van saját recepted?

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia séfjei főznek a Mentőszolgálatnak és kórházaknak

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia séfjei főznek a Mentőszolgálatnak és kórházaknak

Keddtől minden nap fognak főzni kórházi dolgozóknak és az Országos Mentőszolgálat munkatársainak a Magyar Bocuse d’Or Akadémia séfjei, és más területein dolgozó akadémiatagjai.

Március 31-től napi rendszerességgel kb. 120 adag ételt főz le és juttat el a Magyar Bocuse d’Or Akadémia az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a budapesti SOTE Sürgősségi Betegellátó, valamint a legnagyobb vidéki kórház, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház munkatársainak. Az egyik legnemesebb, egyben legnehezebb szakmát végző mentők, orvosok és ápolók jelenleg még nagyobb kihívást jelentő, veszélyeztetett körülmények között állnak helyt napról napra, amiért nem lehetünk elég hálásak nekik.

Magyarország topséfjei váltásban fognak heti hét napon át főzni a fenti egészségügyi szervezetek dolgozóinak, határozatlan ideig, amíg a krízis tart. 

"Az akció megszervezésénél nagyon fontos volt számunkra, hogy az ételek valóban azokhoz jussanak el, akik a frontvonalban harcolnak most. Ezt sikerült megnyugtatóan megszervezni”

– mondta el Herczeg Zoltán, az akció egyik szervezője.

Az ételeket olyan séfek készítik, mint például Hamvas Zoltán, Harmath Csaba, Jahni László, Mizsei János, Nyíri Szása, Pohner Ádám, Széll Tamás, Szulló Szabina és Wolf András.

|
https://kockasabrosz.blogstar.hu/./pages/kockasabrosz/contents/blog/92642/pics/lead_800x600.jpg
bocusedor,széll tamás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?