Van saját recepted?

Ezzel a ketchup-kirakóval el lehet lenni egy darabig

Ezzel a ketchup-kirakóval el lehet lenni egy darabig

Limitált példányszámú kirakóval "kedveskedik" a Heinz rajongóinak a karantén idejére. Az 570 darabos kirakó összes darabja ketchup piros színű. Talán a karantén végére kész is lehet vele lenni.

A játékot a cég a „világ talán leglassabb puzzle-jének” nevezi, amiben könnyen lehet valami, de az biztos, hogy aki neki áll a "képet" kirakni, egyhamar nem fog végezni.

A limitált kiadású játékból egyet-egyet a cég Instagram oldalán keresztül lehet megnyerni. A rendhagyó kampány pedig 17 országban fut (Kanada, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Japán, Ausztrália, Írország, Svédország, Dánia, Lengyelország, Új-Zéland, Brazília, Hollandia, Chile, Argentína, Csehország, Románia és Dél-Korea), mindenhol 57 megnyerhető doboz puzzle-lel.

A Heinz híres arról, hogy nagyon lassan jön ki az üvegből a ketchup. Egy olyan időszakban pedig, mikor mindenkinek egy kicsit több ideje van a megszokottnál, és a kirakásozás népszerűsége megnövekedett, olyan szórakozást akartunk nyújtani, ami a puzzle-élményt és a lassúságot összeköti.

- mondta a projekttel kapcsolatban a Heinz kanadai brandmenedzsere, Brian Neumann.

|
https://kockasabrosz.blogstar.hu/./pages/kockasabrosz/contents/blog/94708/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?