Van saját recepted?

Újjáélesztett népi hagyomány

2017.11.09.
A Márton-napi hagyomány jól bemutatja a magyar konyha és borok egyedülállóságát, sokszínűségét itthon és külföldön egyaránt

Egyszerű, de nem gyors… viszont mennyei finomság

2017.04.25.
Végtelenül egyszerű recept, ám idejében el kell kezdeni, hogy egy kiadós vacsora váljék belőle. Tavasztól őszig, naplementekor a kertben teraszon vagy erkélyen néhány pohár hűtött fehérborral párosítva. A magyarok mennyországában érezhetjük magunkat… Ez a sült oldalas.

Tisztességes, magyaros…

2015.09.16.
„gyömbéres, lime-os, chilis csirkekolbászt ajánlom (noris bucival, ponzu szósszal, "kókuszgolyóval", daikonnal…” Na, szóval… Hát a kedves Mama hogy van?

Az illata még megvan, de az íze már elveszett

2015.07.01.
Akik nem tudnak, vagy nem is akarnak felülni a világdivatnak számító szuvidálunk, konfitálunk, fájndájnigolunk méregdrága trendre, azok – sajnos egyelőre csak jobb híján – a boldog békeidők vendéglátása felé fordulnak.

Azok a régi szép idők...

Amikor még sramlizene szólt és az úri (és nem annyira úri) közönség boldogan és önfeledten habzsolta az életet (és étkeket) azokban a legendás, kockás abroszos kisvendéglőkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?